MOL Supervisie


Voor wie?

Voor psychologen, psychotherapeuten, psychiaters, (mental) coaches en andere aanverwante beroepsgroepen waar gespreksvoering de hoofdtoon voert, met (enige) kennis van de Method Of Levels.

Wil je als hulpverlener geholpen worden als je vastloopt met/bij een cliënt, niet verder komt met iemand, een casus hebt waar je strandt, dan kan ik je verder helpen met een MOL-supervisie.

Al MOL-lend kom je tot nieuwe informatie in waar het precies wringt en zul je met hernieuwde inzichten weer verder kunnen. Daarnaast kan er, indien nodig, (afwisselend) MOL-praktisch gericht gewerkt worden (hoe zat het ook alweer, wat zie ik over het hoofd e.d.).

Een MOL- supervisie blijkt een zeer waardevolle aanvulling in de praktijk die er voor zorgt dat ook jij, als hulpverlener, je blijft ontwikkelen.


Voor meer info of een afspraak kun je contact met me opnemen.

Kosten: €37,50 per consult (max. 60 min.) Betaling bij voorkeur via een betaalverzoek.

Locatie: Hobbemakade 7, 1071XK Amsterdam of wereldwijd online, diverse mogelijkheden.

Afspraak maken: ellen@methodoflevels.nl of ellenkersbergen@hotmail.com

Als collega met interesse in de MOL ben je ook zeer welkom in ‘de Molshoop’; iedere woensdag 19.30-20.30 tref je daar Ger Schurink, Eva de Hullu en mijzelf als MOL-enthousiastelingen en zitten klaar om oa al je vragen die je hebt hierover te beantwoorden. Kom binnen via Whereby/molshoop.