Remindfulness

Voor degenen die een vaardigheidstraining MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) hebben gevolgd of bekend zijn met mindfulness en merkbaar baat hebben (gehad) hierbij. Het kan zijn dat het is weggezakt of dat je niet meer goed weet hoe het ging. Of dat je het fijn vindt om weer even een herhalingsles te krijgen om de skills levend te blijven houden. Ook kun je een consult Mindful Exposure aanvragen; een moeilijkheid of trauma dat in de weg zit en om aandacht vraagt kun je hier onder begeleiding de ruimte geven.

Je kunt ook een uurtje op komen frissen! Dan gaan we in vogelvlucht langs de belangrijkste aspecten (gewoontepatronen/leefregels/gedachten/gevoelens/emoties/meditatie/awareness/ zijn-doen). Daarnaast kun je zelf aangeven waar je vooral behoefte aan hebt, dan maak ik dat voor je op maat. Ik hoop je zo, door deze reminder, je opnieuw te motiveren de vaardigheden te blijven toepassen. Het is immers duidelijk dat deze bijdragen aan je welzijn!

De training van 8 lessen die ik zelf (1op 1) gaf was gebaseerd op ‘Mindfulness, een praktische training in gevoelens en gewoontes’ van Ger Schurink. Wat mij betreft nog steeds het kleinste maar meest compacte, duidelijke boekje over dit onderwerp.

Mocht je interesse hebben om je mindfulness-vaardigheden eigen te maken neem dan contact met me op om de (flexibele) mogelijkheden hiervoor uit te wisselen.

Kosten

€75- (60 min)

•Starten met mindfulness-vaardigheden: neem contact op dan kan ik door middel van vraag/aanbod de kosten berekenen.

Locatie: Hobbemakade 7 Amsterdam

Voor orkestleden van NedPhO/NKO: NedPhO-koepel.

ellenkersbergen@hotmail.com