About

Ellen Kersbergen

 

Ik hecht veel waarde aan veiligheid en gelijkwaardigheid in alles wat ik doe. Ik help door jou zelf te laten voelen/ervaren  hoe het met je is zodat je er zelf achter komt wat voor jou nodig is want wie ben ik om het voor jou te weten? Ik voel veel maar niet wat jij voelt! Samen vinden wat het beste past, zowel in de personal coaching waarbij ik gebruik maak van de Method Of Levels, de massages en tijdens de workshops, daar haal ik veel voldoening uit!

Momenteel werkzaam als (sport-)masseuse met daarnaast een vrij gevestigde personal coach-Method Of Levels-gesprekstherapie, met jarenlange ervaring als MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy)-trainer, praktijk in Amsterdam.
Daarnaast actief met gespecificeerde warming-ups en diverse workshops aan beroepsmusici. Voorheen 11 jaar lang gewerkt als dans-en sportdocente, met als specialisatie klassiek ballet, spaanse dans en fitness. Sportmasseur basis van haptonomie sinds 1998.

Gespecialiseerd  in het werken met beroepsmusici en andere stageperformers zoals dansers, zangers, solisten, dirigenten.

Sinds 1998 verbonden aan het NedPhO (Nederlands Philharmonisch Orkest), NKO (Nederlands Kamer Orkest) en het Balletorkest. Eerder ook gewerkt  als masseur bij o.a. De Hogeschool der Kunsten (afdeling dans), Het Internationaal Dans Theater en Het Nationale Ballet .

Tevens mede-eigenaar van gym Dutchstrength/Sportquest.

De grote gemeenschappelijke deler bij al de diverse werkzaamheden is: het lichaam. Ook bij de MBCT en de MOL is het lichaam, met alles wat zich daar afspeelt en mee waar te nemen is, van groot belang.

Praktijk in NO&B (Nationale Opera & Ballet) en in de NedPhO-koepel voor mensen die daar werkzaam zijn. Daarnaast in gym ‘Sportquest’ (zie contact).