About

Ellen Kersbergen

 

Ik hecht veel waarde aan veiligheid, integriteit en gelijkwaardigheid in alles wat ik doe. Ik help door jou zelf te laten voelen/ervaren  hoe het met je is zodat je er zelf achter komt wat voor jou nodig is want wie ben ik om het voor jou te weten? Ik voel veel maar niet wat jij voelt! Samen vinden wat het beste past, zowel in de gesprekken waarbij ik gebruik maak van de Method Of Levels, de sportmassages en tijdens de workshops, daar haal ik veel voldoening uit!

Momenteel ben ik werkzaam als (sport-)masseuse en daarnaast breng ik graag tijd door in mijn eigen, vrij gevestigde Method Of Levels praktijk in Amsterdam. Voorheen 8 jaar jarenlange ervaring opgedaan met 1 op 1 MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy)- Vaardigheidstrainingen geven.
Daarnaast actief met gespecificeerde warming-ups en diverse body-mind workshops op maat aan beroepsmusici. En weer dáárvoor 11 jaar lang gewerkt als dans-en sportdocente, met als specialisatie klassiek ballet, spaanse dans en fitness. Sportmassages op basis van haptonomie geef ik sinds 1998. Tussendoor vele diverse massagevaardigheden/nascholingen behaald. 

Verder met name gespecialiseerd in het werken met beroepsmusici en andere stageperformers zoals dansers, zangers, solisten, dirigenten.

Sinds 1998 verbonden aan het NedPhO (Nederlands Philharmonisch Orkest), NKO (Nederlands Kamer Orkest) en het Balletorkest. Eerder ook gewerkt  als masseur bij o.a. De Hogeschool der Kunsten (afdeling dans), Het Internationaal Dans Theater en Het Nationale Ballet .

Tevens mede-eigenaar van gym Dutch Strength/Sportquest en BHV-er.

De grote gemeenschappelijke deler bij al de diverse werkzaamheden is: het lichaam. Ook bij de MBCT en de MOL is het lichaam, met alles wat zich daar afspeelt en er mee waar te nemen is, van groot belang.

Praktijk in ‘NO&B’ (Nationale Opera & Ballet) en in de ‘NedPhO-koepel’ voor mensen die daar werkzaam zijn. Daarnaast in gym ‘Sportquest’ (zie bij MOL en contact) en ‘de Roos’, allen gevestigd in Amsterdam.