About

Ellen Kersbergen

 

 

In dat wat ik graag doe; ervoor zorgen dat er (weer) ruimte en vrijheid komt in lichaam en hoofd, ben ik het niet die voor jou bepaalt hoe dat moet. Wel kan ik je helpen met laten ervaren wat jou het beste past. Mijn drijfveer is dat ik het iedereen gun om lekker in hun vel zitten! Ook jou 🙂

 

Ik kan dat op 3 verschillende manieren:

•Fysiek, direct via de aanraking dmv sportmassage op haptonomische basis. Spieren worden zachter waardoor er ruimte ontstaat.

Mentaal via een Method Of Levels gesprek. Hier ontstaat ruimte door inzicht en reorganisatie.

•Door beweging waarin een grote variatie van technieken en manieren aan bod komen. Vraag eens iets nieuws/anders van je lichaam dan de meestal beperkte beweging en ervaar zelf hoeveel meer je bereikt op het gebied van ruimte en ontspanning.

 

Als (HBO-bachelor Hoge School der Kunsten Amsterdam) dans- en sportdocent begonnen, 11 jaar lang les gegeven op diverse plekken en instellingen. Sinds 1995 gaan masseren (Sportmassage opleiding de Korte) mn beroepsdansers en -musici. Tussen 2012-2019 MBCT-vaardigheidstrainingen gegeven. Sinds 2017 MOL-therapeut (opleidingen Ger Schurink).

Eén manier/techniek is mij persoonlijk te beperkt. Ik houd van variatie en onderzoeken en dat zorgt ervoor dat wat ik nu aanbied verschillende manieren zijn om hetzelfde te bereiken. En dat is lekker in je vel zitten, lichaamsbewustzijn bewerkstelligen, ontspanning en vitaliteit ervaren.